Köksmedarbetare/kock

Egon är en Norsk restaurangkedja med ett All-day casual dining koncept för hela familjen. Egon drivs och ägs av The Norrein Group som i sin portfölj har både hotell och restauranger samt över 1500 anställda och en årlig omsättning på 170 miljoner euro. Totalt finns det 43 Egon restauranger i Norge och 3 Sverige.  Egon vill fortsätta sin expansion inom Sverige och öppnar nu sin 4e restaurang mitt i centrala Göteborg.

Tjänsten som kock på Egon innebär att vara en del av ett glatt och härligt team, därför ser vi att du är en lagspelare som kan bidra till att skapa ett starkt team och god atmosfär i köket. Tillsammans med kökschef utvecklar ni köksverksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster!

 

Arbetsuppgifter:

-Packa upp leveranser

-Prepp

-A la carte tillagning enl Egons meny

-Följa rutiner och checklistor

 

Vem är du?

-Du är ansvarsfull, engagerad och entusiastisk

-Stresstålig och gillar högt tempo

-Flexibel

-Van att jobba med rutiner och checklistor

 

Vi ser gärna att du redan har jobbat som kock i minst 1 år och att du behärskar svenska och/eller engelska obehindrat.

Arbetstiderna är blandade dag/kväll/helg. Tjänsterna är en tillsvidaretjänst med 25-100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning. Start sker enligt överenskommelse.

 

Kontakt

Nott Nuanchan

+47 454 28 169

goteborg@egon.se

Deadline

19-04-2024

Ansökan om jobb