Egon's andra restaurang i Sverige till Sollentuna Centrum

Egon har med sina 42 Egon Restauranger (40 i Norge och 2 i Sverige) avböjt en rad erbjudanden om lokaler i Sverige de två senaste åren sedan Egon nr. 1 öppnade. Egon och Olav Thon Gruppen har flera samarbeten i Norge så när Thon Property kunde erbjuda en attraktiv yta i Sollentuna Centrum så kunde man snabbt bli eniga om ett avtal.

Sollentuna Centrum har genom åren haft en mycket fin utveckling av café- och restaurangutbudet och ser Egon som ett mycket positivt tillskott.

–”Det är med stor glädje vi nu ingår i samarbete med Egon som under våren öppnar en 500 kvm stor restaurang i anslutning till vår food court. Egons koncept med sin varma atmosfär, vänliga service och goda mat tror jag kommer falla i god smak för våra kunder säger Carl Isaksson, centrumchef Sollentuna Centrum".

Egon kommer att ha ca 200 sittplatser inomhus och en uteservering med ca 100 sittplatser. Totalt så investeras det ca 20 milj. kronor och ca 30 personer kommer att anställas.

Att vara gäst på Egon ska vara en upplevelse och en avkoppling från vardagen. Du ska känna att du är på en Egon restaurang genom servicen, maten och omgivningen.

Hos oss hör alla hemma!