Information i förbindelse med Covid-19

Vi har stor respekt för situationen runt Covid-19 och speciellt för de som befinner sig i riskgruppen.

Vi vidtar nödvändiga försiktighetsåtgärder som FHM rekommenderar och förordnar oss att vidta. Detta är för att säkerställa en säker drift av våra restauranger. Vi har redan under många veckor uppgraderat rengöring och rutiner för desinfektion av kontaktytor samt ett starkt fokus på hygien. Vi är även utrustade med skyltar och handdisinfektion, för våra gäster och anställdas säkerhet och välmående. Vår erfarna kökspersonal vidtar också alla försiktighetsåtgärder när det gäller livsmedelssäkerhet. Våra gäster och anställda ska känna sig trygga på våra restauranger.

Vi har reducerat antalet sittplatser för att underlätta att våra gäster ska kunna hålla ett acceptabelt avstånd. EGON har rymliga restauranger och kan därför säkert placera gäster på gott avstånd mellan varandra. Öppettiderna reduceras och vi rekommenderar att du går till din "Egon" för att ta reda på när den är öppen.

Inte alla har tillgång eller möjlighet att laga mat hemma eller få mat på sin arbetsplats. Vi har också Take Away via Uber Eats och Foodora, som levererar maten hem till dig. För alla som inte vill gå ut är det ett bra sätt att äta en god måltid hemma eller på kontoret.

Egon värdesätter allt det svåra arbetet som sjukvårdspersonal måste uthärda och vill visa uppskattning för dem som riskerar så mycket för vår allas skull. Därmed bjuder vi all personal inom räddningstjänster, hälso- och sjukvårdspersonal på kaffe fr.o.m idag

Om beslutet om stängning utvidgas till att omfatta alla matställen kommer alla EGON att stängas med omedelbar verkan. Vi följer råd och beslut från folkhälsomyndigheterna. EGON har stor respekt för situationen och alla inblandade.


För att se de reducerade öppettiderna, se den enskilda Egon-sidan på egon.se