Tjänsten som kökschef-trainee ingår i ett av våra kunskapsprogram som ska göra kandidaten kapabel till att efter fullförd trainee program, kunna tillträda som kökschef i en av våra restauranger. En kökschef-trainee får ett utbildningsprogram anpassat efter bakgrund, ålder, erfarenhet, utbildning osv. Detta programet varar mellan 4-12 månader, beroende på kandidatens prestation och kunskap. Programmet innehåller utbildning inom personalansvar, marknadsföring, budgetering, rekrutering, coaching, varukostnadskontroll, IK-MAT / HACCP, men med störst fokus på detaljkunskap inom vårt koncept och meny, samt på praktisk ledning.
De kandidaterna som inte fullbordar detta kökschef-trainee program, stannar oftast kvar inom vårt företag, för att få mer erfarenhet och så småningom gå in som kökschef.
Tjänsten som kökschef är en både krävande och givande roll att besitta. Jobbet innebär mycket närvaro i köket för att kvalitetsäkra bedriften. Det innebär ansvar över den dagliga driften, HACCP, matkvalitet, kostnadskontroll, schema etc. Du ansvarar också för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon och för att upprätthålla en god arbetsmiljö
VEM ÄR DU?