Teamledare Restaurang

Som Teamledar i servering kräver det mycket närvaro i företaget för att upprätthålla en bra verksamhet och god kontroll. Som en del av restaurangens ledningsteam ansvarar du tillsammans med General Manager och Assisterande General Manager för kvalitetssäkring och vidareutveckling av företaget och Egons starka varumärke inom följande områden: daglig drift, marknadsföring, ekonomisk styrning, kostnadskontroll, konceptdisciplin och viktigast av allt - personalhantering. En Egon Restaurant har mellan 20 och 80 anställda, det är därför en fördel att ha tidigare ledarerfarenhet. Villkor och årliga bonusar anses vara en av de bästa i både vår bransch, liksom liknande branscher med personalansvar.

Egon Restaurant utvecklas och expanderar ständigt. Befintliga ledare som vill ha nya och större utmaningar internt ges ofta möjlighet till vidareutveckling.

VEM ÄR DU?

• Lösningsorienterad

• Engagerad

• Entusiastisk

• Har yrkesstolthet

• Villig att lära

• Gillar högt tempo

• Bra attityd och moral

Kontakt

Sofia Strömberg

0706856406

uppsala@egon.se

Deadline

31-10-2023

Ansökan om jobb