Teamledare i köket

Som Teamleader i köket arbetar du nära företagets ledningsteam och kökschef, och du tar en stor del av ansvaret i köket. Jobbet innebär mycket närvaro i köket för att säkerställa livsmedelskvalitet, hälsosam drift och god kontroll. Du ansvarar för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon och för att upprätthålla en god arbetsmiljö. Uppgifterna kommer att vara planering och förberedelser (varumottagning, produktion, skärning av kött etc.) och förberedelse av à la carte enligt Egons meny. Dessutom är du ansvarig för implementeringen av företagets Haccp / IK-rutiner och system för att säkerställa god kvalitet på rengöring, hygien, mat och andra detaljer kring vårt koncept. Målet är att all personal i köket ska delta i detta under en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten i alla stadier. 

VEM ÄR DU?

• Ansvarig

• Engagerad och entusiastisk

• Du har stand-on-vilja

• Du gillar högt tempo

• Du har bra attityd och moral

• Occupation Pride

• Relevant kökerfarenhet 

Kontakt

Andres Ortega

018-692979

uppsala@egon.se

Deadline

01-05-2021

Ansökan om jobb