EGON UPPSALA

Kontakt

Tor Morten Hoddevik

004741297724uppsala@egon.se

SØK PÅ STILLINGEN

Kvalifikationer och egenskaper:
Du är entusiastisk, livlig, positiv och engagerande.
Gott självförtroende – men samtidigt villig att lyssna och vara ödmjuk
Självständig
Fokus på kostnadseffektivitet
God inställning och moral
Du gillar utmaningar
Förmågan till att kunna rekrytera, ge upplärning, motivera och kunna utveckla ansatta och kollegor
Skapa och upprätthålla en vinnarkultur
Som teamledare i restaurangen har du huvudansvaret för restaurangen får den servicen och upplevelsen som Egon ska ge. Du ska se till att följande uppgifter blir genomfört: Planläggning och förberedelser, gästemottagning och gästuppföljning samt genomföring av alla detaljer och rutiner som konceptet innebär för att atmosfär, matkvalitet, renhåll och ordning m.m. blir korrekt tagit hand om. Man må räkna med att en arbetsdag innebär en stor fysisk närvaro i verksamheten för att kunna säkerställa en sund verksamhet och god kontroll. Teamledaren utgör en del avrestaurangens ledarteam. Lönevillkoren beräknas ligga över genomsnittet i förhållande till liknande ställning hos andra. Egons restauranger är i stadig utveckling och expansion. Eksisterande ledare som önskar sig nya och större utmaningar ges väldigt ofta möjligheten för vidare utveckling.