Köksmedarbetare/kock

Kontakt

Cristian Deniz

0704954330mos@egon.se

SØK PÅ STILLINGEN

Köksmedarbetare / Kock

Tjänsten innebär att våra gäster får en fullständig övergripande erfarenhet när man besöker Egon Restaurant samt att upprätthålla en bra arbetsmiljö. Detta medför alla uppgifter från; planering och förberedelse (varumottag, produktion av såser och dressingar, styckning av kött och andra ’’mice en place’’ förberedelser), tillagning enligt Egons a la carte meny, genomförandet av företagets HACCP / IK rutiner och system för livsmedel för att säkerställa goda sanitära förhållanden, hygien, livsmedelskvalitet samt alla detaljer och praxis som konceptet medför. Det rekommenderas att all personal i köket engagerar sig i alla uppgifter för en varierad arbetsdag och strävar efter en hög kvalité på alla nivåer. Ansvar och förtroende tilldelas dem som förtjänar och vill. Flexibel arbetstid går att erbjudas om så önskas. Mer specifik beskrivning av arbetsuppgifterna ges vid intervjun hos företaget.

 

Kvalifikationer och egenskaper

• Ansvarig, engagerad och entusiastisk

• En hög arbetsmoral

• Har en professionell stolthet

• Stresstålig

• Erfarenhet inom kök

• Sammarbetsvillig

• Kandidaten måste ha grundkunskaper inom det svenska språket

 

Egon Restauranger utvecklas ständigt och expanderar, så kockar som vill ha nya och större utmaningar internt ges ofta möjlighet att göra detta. Löneförhållandena strävar efter att vara över genomsnittet jämfört med liknande positioner med andra. Skicka oss en ansökan eller ta kontakt med restaurangen och be om kökschefen eller den ansvariga personen så kan vi ordna en intervju.