Teamledare i köket

Kontakt

Cristian Deniz

0704954330mos@egon.se

SØK PÅ STILLINGEN
Kvalifikationer och egenskaper:
  • Ansvarstagande
  • Engagerad och entusiastisk
  • Kämpaglöd
  • Du gillar ett högt tempo
  • God inställning och moral
Arbetsuppgifterna innebär planläggning och förberedelser (varumottagning, produktion av såser och dressingar, styckning av kött och annan mise en place förberedelser), tillberedning à la carte i överenskommelse med Egons meny. I tillägg har du ansvar för genomföring av verksamhetens HACCP(Hazard Analysis and Critical Control Point) / IK-mat (Internkontroll) rutiner för att säkra en god kvalitet på renhåll, hygien, mat och andra detaljer gällande vårt koncept. Det eftersträvas att all personal på köket får deltaga i alla uppgifter för en varierad arbetsdag och för att kunna påverka totalkvalitet i alla ledd. Flexibel arbetstid kan ordnas om det är önskvärt. Lönevillkoren beräknas ligga över genomsnittet i förhållande till liknande ställning hos andra. Egons restauranger är i stadig utveckling och expansion. Eksisterande ledare som önskar sig nya och större utmaningar ges väldigt ofta möjligheten för vidare utveckling.

 

Kvalifikationer och egenskaper:
  • Ansvarstagande
  • Engagerad och entusiastisk
  • Kämpaglöd
  • Du gillar ett högt tempo
  • God inställning och moral
Arbetsuppgifterna innebär planläggning och förberedelser (varumottagning, produktion av såser och dressingar, styckning av kött och annan mise en place förberedelser), tillberedning à la carte i överenskommelse med Egons meny. I tillägg har du ansvar för genomföring av verksamhetens HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) / IK-mat (Internkontroll) rutiner för att säkra en god kvalitet på renhåll, hygien, mat och andra detaljer gällande vårt koncept. Det eftersträvas att all personal på köket får deltaga i alla uppgifter för en varierad arbetsdag och för att kunna påverka totalkvalitet i alla ledd. Flexibel arbetstid kan ordnas om det är önskvärt. Lönevillkoren beräknas ligga över genomsnittet i förhållande till liknande ställning hos andra. Egons restauranger är i stadig utveckling och expansion. Existerande ledare som önskar sig nya och större utmaningar ges väldigt ofta möjligheten för vidare utveckling.