Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Restaurangmedarbetare/Servitör Deltid

Deadline 30-04-2025

Som deltidsrestaurangmedarbetare arbetar du i team och huvuduppgiften är att ge service till våra gäster och se till att de får en fullständig restaurangupplevelse. Ansvar och befogenheter tilldelas gärna de som har förtjänat det och själva önskar det. Flexibla arbetstider strävas efter om det önskas. Lönevillkor strävar efter att vara över genomsnittet för liknande befattningar hos andra. Erfarenhet från branschen är inte nödvändig. Det är du och din önskan att arbeta med människor som är det viktigaste.

ARBETSUPPGIFTER:

  • Servering
  • Gästuppföljning
  • Säkerställa att matkvalitet, atmosfär och renlighet tas om hand
  • Intern marknadsföring
  • Uppföljning av rutiner enligt konceptet
  • Deltid/heltid

VEM ÄR DU?

  • Utåtriktad, glad och trevlig
  • Du vill bli ställd inför krav och ställer krav på dig själv
  • Ställer frågor
  • Gillar ansvar, både att ta och ge
  • Ödmjuk och lärvillig
  • Strukturerad och pålitlig
  • Över 20 år

Kontaktperson

Alexander Stokke

Deadline

30-04-2025