{{ text('CookieHeader') }}
{{ text('CookieDescription') }}
{{ text('ReadMoreAboutCookies') }}SomAssissterande Köksmästare Trainee i köket arbetar du nära företagets ledningsteam och kökschef och du tar en ännu större del av ansvaret i köket. När det kokar som mest är en extra resurs för ledningsgruppen. Jobbet innebär mycket närvaro i köket för att säkerställa livsmedelskvalitet, hälsosam drift och god kontroll. Du ansvarar för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök i Egon och för att upprätthålla en god arbetsmiljö. Uppgifterna kommer att vara planering och förberedelser (varumottagning, produktion av såser och förband, skärning av kött), förberedelse à la carte enligt Egons meny. Dessutom är du ansvarig för implementeringen av företagets Haccp / IK-rutiner och system för att säkerställa god kvalitet på rengöring, hygien, mat och andra detaljer kring vårt koncept. Målet är att all personal i köket ska kunna delta i alla under en varierad arbetsdag och att kunna påverka den totala kvaliteten i alla stadier. Flexibel arbetstid söks om så önskas.
VEM ÄR DU?
• Ansvarig
• Engagerad och entusiastisk
• Du har stand-on-vilja
• Du gillar högt tempo
• Du har bra attityd och moral
• Occupation Pride
• Relevant kökupplevelse
Andres Ortega
004794139543
uppsala@egon.se
31-01-2023