Assisterande General Manager

Välkommen till Egon Mall of Scandinavia!

Egon är en "all-day casual dining" concept för hela familjen. Kejdan drivs och ägs av The Norrein Group som äger både hotell och restauranger, med över 1500 anställda och en årlig omsättning på 170 miljoner euro. Med 40 restauranger i Norge och 3 i Sverige, vill Egon fortsätta sin expansion inom Sverige.

Nu söker Egon i Mall of Scandinavia en Assisterande General Manager!

Som Assisterande General Manager kräver det mycket närvaro i företaget för att upprätthålla sund verksamhet och god kontroll. Tillsammans med ledningsruppen kommer du vara involverad i kvalitetssäkring och vidareutveckling av företaget.

Som en del av restaurangens ledningsteam ansvarar du tillsammans med General Manager för kvalitetssäkring och vidareutveckling av företaget och Egons starka varumärke inom följande områden: daglig drift, marknadsföring, ekonomisk styrning, kostnadskontroll, konceptdisciplin och viktigast av allt - personalhantering. 

Vidareutveckling av den enskilda chefen sker vid Egons ledningsmöten samt flera årliga nationella möten för chefer. Dessa möten hålls för erfarenhetsutbyte och gemensam vidareutveckling av konceptet. Vid mötena läggs också stor vikt vid sociala aktiviteter för att utveckla kultur, värderingar och laganda.

Vem är du?

• Lösningsorienterad

• Har yrkesstolthet

• En engagerad och entusiastisk person, med god självförtroende – men samtidigt ha förmågan att lyssna och vara ödmjuk

• Kandidaten skall ha förmågan att rekrytera, motivera och utveckla sina medarbetare

• Villig att lära sig nya saker

• Gillar högt tempo

• Bra attityd och moral 

Villkor och årliga bonusar anses vara en av de bästa i både vår bransch, liksom liknande branscher med personalansvar.

Egon Restaurant utvecklas och expanderar ständigt. Befintliga ledare som vill ha nya och större utmaningar internt ges ofta möjlighet till vidareutveckling.

Kontakt

Jenny Warö

0722137775

jenny@egon.se

Deadline

30-04-2024

Ansökan om jobb