{{ text('CookieHeader') }}
{{ text('CookieDescription') }}
{{ text('ReadMoreAboutCookies') }}Som kökschef är du högsta ledare på köket och har ansvar för den optimala driften.
Denna tjänst är en både krävande och givande roll att besitta. Jobbet innebär mycket närvaro i köket för att kvalitetsäkra bedriften. Det innebär ansvar över den dagliga driften, HACCP, matkvalitet, kostnadskontroll, schema etc. Du ansvarar också för att våra gäster får en perfekt totalupplevelse under sitt besök på Egon och för att upprätthålla en god arbetsmiljö.
Vidareutveckling av den enskilda chefen sker vid Egons ledarmöten samt flera årliga nationella möten för ledare inom Egon. Dessa möten hålls för erfarenhetsutbyte och gemensam vidareutveckling av konceptet. Vid mötena läggs också stor vikt vid sociala aktiviteter för att utveckla kultur, värderingar och laganda.
VEM ÄR DU?
Emil Jensen
08-58570828
sollentuna@egon.se
31-10-2023