Restaurangmedarbetare/Servitör

Som restauranganställd arbetar du i team och den primära uppgiften är att tillhandahålla service för våra gäster och se till att de får en perfekt restaurangupplevelse. Ansvar och auktoritet tilldelas ofta de som har tjänat och som vill ha det själva. Flexibel arbetstid söks om så önskas. Lönebetingelserna strävar efter att vara över genomsnittet i förhållande till liknande positioner med andra. Erfarenhet från branschen krävs inte. Det är du och din önskan att arbeta med människor som är viktigast.

ANSVAR:

• Servering

• Gästövervakning

• Se till att livsmedelskvalitet, atmosfär och renlighet tas om hand

• Intern marknadsföring

• Uppföljning av rutiner som konceptet beskriver

•Deltid heltid

VEM ÄR DU?

• Utgående, mild och omtänksam

• Du vill ställas krav och ställa krav på dig själv

•Ställa frågor

• Gillar ansvar, både ta och ge • Ödmjuk och vill lära

• Strukturerad och pålitlig

Kontakt

Embla Myrefjord

0793540306

uppsala@egon.se

Deadline

31-10-2023

Ansökan om jobb