Assisterande Kitchenmanager

Egon är en Norsk restaurangkedja med ett All-day casual dining koncept för hela familjen. Egon drivs och ägs av The Norrein Group som i sin portfölj har både hotell och restauranger samt över 1500 anställda och en årlig omsättning på 170 miljoner euro. Totalt finns det 43 Egon restauranger i Norge och 3 Sverige.  Egon vill fortsätta sin expansion inom Sverige och öppnar nu sin 4e restaurang mitt i centrala Göteborg.

Som ass Kökschef har du tillsammans med Kökschefen det totala ansvaret i att leda köket och kockarna framåt allt enligt Egons koncept. Du är resultatinriktad, strategisk och tar ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i framgång som i motgång. Du är ansvarig för resultat, kostnadskontroll och att inventeringen görs varje månad. Du implementerar och ser till att företagets Haccp/IK rutiner och system följs för att säkerställa god kvalitet på mat och hygien.

Du är en förebild för köket när det kommer till matlagning, att hålla rutiner och upprätthålla ordning och reda i köket. Du jobbar i driften nära dina medarbetare med sedvanliga köksarbetsuppgifter. Du sköter schemaläggning, rekrytering av ny personal och lär upp. Vi ser även att du har en mycket god samarbetsförmåga och agerar lyhört och uppmärksamt mot dina kollegor i både kök och restaurang.

Vi ser gärna att du redan har jobbat som kock i minst 2 år och att du behärskar svenska och/eller engelska obehindrat.

Arbetstiderna är blandade dag/kväll/helg. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning. Start sker enligt överenskommelse.

Kontakt

Nott Nuanchan

+47 454 28 169

goteborg@egon.se

Deadline

19-04-2024

Ansökan om jobb