Restaurangmedarbetare/Servitör

Egon är en Norsk restaurangkedja med ett All-day casual dining koncept för hela familjen. Egon drivs och ägs av The Norrein Group som i sin portfölj har både hotell och restauranger samt över 1500 anställda och en årlig omsättning på 170 miljoner euro. Totalt finns det 43 Egon restauranger i Norge och 3 Sverige. Egon vill fortsätta sin expansion inom Sverige och öppnar nu sin 4e restaurang mitt i centrala Göteborg.

Vi söker dig som har positiv energi och stor känsla för teamwork samt ställer upp för varandra när det behövs. Du trivs med att prata med gäster och vill alltid ge den bästa servicen till gästerna i restaurangen. Vi anställer både erfarna och oerfarna medarbetare, viktigast för oss är att du har rätt inställning! Vi ser till att du får rätt träning och ger dig den kunskap som du behöver för att kunna leverera den bästa gästupplevelsen.

Arbetsuppgifter:

-Servera mat och dryck enl vårt koncept och manualer.
- Ta hand om leveranser
- Stå i kassan
- Följa Egons koncept, rutiner och checklistor
- Avdukning av bord
- Intern marknadsföring

 

Arbetstiderna är blandade dag/kväll/helg. Tjänsterna är en tillsvidaretjänst med 20-100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning. Start sker enligt överenskommelse.

 

Kontakt

Linus Ringström

+47 930 03 121

goteborg@egon.se

Deadline

19-04-2024

Ansökan om jobb