Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

En ovanligt vanlig restaurang

EGON till Göteborg

När surölen är för sur och finkrogen för fin. 
När puben är för pubig och nya mat-trender för trendiga.

Ibland vill man ju bara slappna av. Slippa jaga det allra senaste, slippa stök och bröt. Veta att alla blir nöjda och bara kommer att trivas. Därför öppnar vi Egon i Göteborg, en restaurang som drivs av stor gästfrihet snarare än av de senaste trenderna. Som har höga ambitioner men utan överdrivna pretentioner. Precis som vi tänkte när vi startade i Norge för många år sedan.

Nu tror vi att Göteborg skulle gilla det vi gör. För vi är något så sällsynt som en ovanligt vanlig restaurang. Ovanlig eftersom vi själva har haft svårt att hitta ställen med riktigt låg tröskel där alla kan trivas. Där man sänker axlarna när man kommer in och bara är sig själv. Vanlig eftersom vi inte tycker att det är fult att vara folklig, och där vi är stolta över att servera en bred och generös meny full av favoriter där alla kan hitta något de tycker om. Svårare än så behöver det inte vara.

Vi finns vid Harry Hjörnes Plats, precis där Kungsgatan och Fredsgatan möts. Mitt i vimlet, mitt bland folket, mitt i Göteborg. Varmt välkommen.

Boka bord
/boka-bord
Meny
/meny

Öppnar 27. juni

170 sittplatser inomhus 
80 sittplatser utomhus
645 kvadratmeter
Lekhörna för barnen
Eget rum för privata sällskap