Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Om Egon

På Egon hör alla hemma!

En varm atmosfär, vänlig service och god mat – det är vårt recept på din trivsel. Därför har vi utvecklat ett koncept – kalla det gärna vår filosofi – som bidrar till att uppfylla receptet varje dag.
Interiören och atmosfären i våra restauranger har vi utvecklat över många år. Här njuter du av måltidenmed andra i en varm miljö. Här är det mysigt, säger våra gäster om Egon.

Brett utbud

Vi är stolta och vi arbetar ständigt för att förbättra. Vi får årligen cirka 40 erbjudanden om att etablera nya Egon restauranger både hemma och utomlands, men vi väljer att säga nej till de flesta då vi inte vill bli för stora. Vårt mål är att ha ett brett utbud av olika restaurangkoncept i närheten av våra restauranger för att kunna erbjuda ett varierande restaurangutbud för gästerna.

Du vet vad du får

Våra gäster älskar vårt koncept, maten och servicen. Vi är fast beslutna om att hålla konceptet och spenderar ungefär 20 miljoner för att bygga en ny restaurang. Årligen tillbringar vi mycket tid och resurser på menyn och konceptutveckling för att tillfredsställa en bred publik i hela landet. Vi är kompromisslösa i vårt koncept - Egon ska ha exakt samma koncept på alla restauranger.

Vi är också stolta över våra medarbetare. Vi har engagerade medarbetare som dagligen arbetar för att ge service till alla våra gäster. I branschen är vi en av de med lägst sjukfrånvaro, vi har även den lägsta personalomsättningen på både anställda och ledningsgrupp. Detta är också en av de faktorer för framgång av vårt koncept.

Gäst

Att vara gäst på Egon ska vara en upplevelse och en avkoppling från vardagen. Du ska känna att du är på en restaurang genom servicen, maten och omgivningen. Alla ska känna sig hemma hos oss!

Ärlighet i alla aspekter

Vår policy är att vi både internt och externt ska handla på ett hederligt, rättvist och korrekt sätt. Detta är något som vi fokuserar mycket på framför allt hos våra anställda, leverantörer, samarbetspartners, myndigheter och inte minst våra gäster. Vi vill vara ett föredöme och en motvikt till det dåliga intrycket många har i restaurangbranschen. Därför har vi ett nära samarbete med den svenska och norska regeringens kontroll över våra rutiner, allmänna drift och redovisning. Vi är måna om att behålla vår höga standard för detta.

Möjligheter

Har du något som ska firas? Ta med dina gäster till Egon. Vi är redo att erbjuda allt för hög stämning och trevliga upplevelser, oavsett anledning.

Egon är ett klokt val, just för att det är så lätt att trivas här. Affärsmän, kollegor, föreningar, idrottslag, stora och små sällskap, vänner och familj – på Egon känner sig alla hemma!

Vi reserverar gärna bord! Om du önskar, kan vi också ordna en mysig liten avdelning – bara till er. Har du några speciella önskemål gällande mat eller dryck, ta kontakt med oss – vi ordnar det mesta. Kom ihåg att det alltid är smart att vara ute i god tid med din reservation.

Jobba på Egon

Det finns få arbetsplatser där du har möjlighet att komma i kontakt med så många människor – både gäster och medarbetare som i en Egon restaurang. Vi har idag över 1 300 medarbetare, ca. 130 mellanledare, restaurangchefer och kökschefer och flera miljoner gäster. Detta, tillsammans med våra upplärningsprogram och vår höga interna kvalitetsstandard ger dig en unik möjlighet till att utveckla dig själv som privatperson och som medarbetare.

Egons restauranger har många spännande positioner för dig, i köket eller som servitör, både heltid och deltid, och kan ordna flexibilitet i arbetstiden om det är behov för det. Då vi har en stor expansion i Sverige och Norge, så har vi ett starkt fokus på att ge interna befordringar till våra egna anställda. Många önskar också att bo i andra städer i Sverige för korta eller längre perioder, något som också är möjligt genom våra rutiner för intern rekrytering och god kommunikation mellan de olika restaurangerna.

Kontakt

För kontakt med  vårt huvudkontor i Norge gällande  frågor om Egon eller faciliteter för  Egon restauranger

Norrein Administrasjon
Kongensgate 30
Postboks 2055 Sentrum
7411 Trondheim

Epost: post@norrein.no

Tlf: +47 73 84 12 00