Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

JULBORD

Julens godaste sharingmeny hos EGON! Njut av både en kall och en varm tallrik med noggrant utvalda julsmaker som tillsammans skapar den perfekta julkänslan. 

 

Serveras från den 12 november.

Boka bord
/boka-bord

VAD SOM SERVERAS

En kall tallrik och en varm tallrik att dela på, samt dessert för två. 

 

399 kr per person. Minst 2 personer.

KALL TALLRIK

Julskinka, gravad lax, tre sorters sill (löksill, senapssill, matjesill), rödbetssallad, fänkål/honungssenap och ägghalvor med majonnäs, räkor och dill. Potatis och vörtlimpa.

Innehåller: gluten (vete, råg, korn), senap, fisk, ägg, skaldjur och mjölk.

 

VARM TALLRIK

Revben med bourbon glaze, prinskorv, köttbullar och Janssons frestelse.

Innehåller: gluten(vete), soja, sulfit, ägg, senap, mjölk och fisk.

 

DESSERT

Julskumspannacotta

Innehåller: mjölk, nötter (valnöt).

Boka bord
/boka-bord