Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Göteborg

Välkommen till EGON!
Vi öppnar 27. juni 2024.

Öppetider

Kontakt

Østra Larmgatan 16, 411 07 Gothenburg

När surölen är för sur och finkrogen för fin. 
När puben är för pubig och nya mat-trender för trendiga. Ibland vill man ju bara slappna av.

Slippa jaga det allra senaste, slippa stök och bröt. Veta att alla blir nöjda och bara kommer att trivas.

Därför öppnar vi Egon i Göteborg, en restaurang som drivs av stor gästfrihet snarare än av de senaste trenderna. Som har höga ambitioner men utan överdrivna pretentioner. Precis som vi tänkte när vi startade i Norge för många år sedan. Nu tror vi att Göteborg skulle gilla det vi gör.

För vi är något så sällsynt som en ovanligt vanlig restaurang. Ovanlig eftersom vi själva har haft svårt att hitta ställen med riktigt låg tröskel där alla kan trivas. Där man sänker axlarna när man kommer in och bara är sig själv. Vanlig eftersom vi inte tycker att det är fult att vara folklig, och där vi är stolta över att servera en bred och generös meny full av favoriter där alla kan hitta något de tycker om.

Svårare än så behöver det inte vara. Vi finns vid Harry Hjörnes Plats, precis där Kungsgatan och Fredsgatan möts. Mitt i vimlet, mitt bland folket, mitt i Göteborg. Varmt välkommen.

 

EGON är platsen för alla tillfällen

Vår restaurang erbjuder den trevliga, hemtrevliga atmosfären som du återvänder till om och om igen. En smakfull pizzalunch och ett mysigt hörnbord för två, eller ett långbord som samlar vännerna för middag och desserter från vår rika à la carte-meny? Här kan du sätta ihop de rätter som frestar dig mest. Ett glas gott på vår trevliga uteservering? Inga problem! Egon är platsen för alla tillfällen.