Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Mall of Scandinavia

Välkommen till Egon i Mall of Scandinavia, en modern shoppingdestination som bjuder på det bästa av shopping och nöjen. 

Öppetider

Kontakt

Råsta Strandväg 19A, 169 79 Solna

Egon är platsen för alla tillfällen

Vår restaurang erbjuder den trevliga och avslappnade atmosfären som du gärna återvänder till om och om igen. En smakfull pizzalunch och ett mysigt hörnbord för två, eller ett långbord som samlar vännerna för middag. Här kan du sätta ihop de rätter som frestar dig mest. Om du är sugen på buffé med pizza, hamburgare, pasta, kött, fisk, sallader, sandwich - Inga problem! Egon är platsen för alla tillfällen.

Din restaurang i Mall of Scandinavia

Vi är stolta över Egon i Mall of Scandinavia, centralt beläget mitt i shoppingparadiset, precis bredvid det bästa av shopping och underhållning. Oavsett om det är en vanlig vardag eller en speciell festlig tillställning - Egon är platsen att vara på! Varför inte göra ett lunchstopp mitt i shoppingrundan? Egon ger dig en chans att koppla av med dina kära och njuta av våra läckra kötträtter. Vi välkomnar dig för alla tillfällen som förtjänar lite extra uppmärksamhet - oavsett om det är en vanlig måndag eller en större festlig. 

Samlas med dina nära och kära på vår mysiga restaurang 

Vi vill att både stora och små gäster ska känna sig som hemma på våra mysiga restauranger. När barnen trivs, trivs även de vuxna, är vår erfarenhet. Det ger utrymme att njuta av maten, koppla av och bara vara tillsammans. Egon är platsen för de små och stora tillfällena.

Välkommen till shoppingparadiset Mall of Scandinavia!

Välkommen till Egon.