Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Egon Uppsala

Välkommen till Egon i Uppsala, en historisk stad i Sverige som bär på sin rika kulturarv och akademiska tradition.

Öppetider

Kontakt

Forumkvarteret, 753 20 Uppsala

Egon är platsen för alla tillfällen

Vår restaurang erbjuder den trevliga, hemtrevliga atmosfären som du återvänder till om och om igen. En smakfull pizzalunch och ett mysigt hörnbord för två, eller ett långbord som samlar vännerna för middag och desserter från vår rika à la carte-meny? Här kan du sätta ihop de rätter som frestar dig mest. Ett glas gott på vår trevliga uteservering? Inga problem! Egon är platsen för alla tillfällen. 

Din restaurang i Uppsala 

Vi är väldigt stolta av Egon i Uppsala, centralt beläget i hjärtat av staden, precis intill Forumkvarteret. Oavsett om det är en vanlig vardag eller en speciell festlig tillställning - Egon är platsen att vara på!

Varför inte göra ett lunchstopp mitt i shoppingrundan? Egon ger dig en chans att koppla av med dina kära. Missa inte heller Uppsalas härliga sommarkvällar med en god middag på vår trivsamma uteservering, där du kan njuta av stadens liv och rörelse på första parkett. Egon är det självklara valet för en avslappnad after work eller för att avnjuta en saftig hamburgare. Vi välkomnar dig för alla tillfällen som förtjänar lite extra uppmärksamhet - oavsett om det är en vanlig måndag eller en större festlig högtid som kräver en riktigt saftig kötträtt. 

Samlas med dina nära och kära på vår mysiga restaurang 

Vi vill att både stora och små gäster ska känna sig som hemma på våra mysiga restauranger. När barnen trivs, trivs även de vuxna, är vår erfarenhet. Det ger utrymme att njuta av maten, slappna av och bara vara tillsammans. Egon är platsen för de små och stora tillfällena. 

Välkommen till storslagna Uppsala!

Välkommen till Egon.